‘Aşk Her Yerde’ Manisa’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahne alan Duru Tiyatrosu ‘Aşk Her Yerde’ isimli oyunla Manisalı tiyatroseverlerle buluştu. Emre Kınay, Pelin Körmükçü, Sait Genay, Bahar Yanılmaz ve Cem Yanılmaz’ın rol aldığı romantik komedi tarzındaki oyun seyircileri kahkahaya boğdu. Tiyatrodan elde edilen gelir, öğrencilere burs imkanı sağlayan Manisa Yardım Sevenler Derneği’ne bağışlandı.

Orta yaşlarını sürmekte olan Leonard Loftus (Emre Kınay), asi ve uçarı kızı Dee Dee (Bahar Yanılmaz) ve bir türlü yaşlılar evine gönderemediği babası Gus (Sait Genay) ile aynı evi paylaşan ‘sıkıcı’ bir istatistikçiyi canlandırırken, oyuncuların sergilediği performans seyirciden tam not aldı.

Gelir Yardım Sevenler Derneği’ne

Manisa Belediyesi’nin sosyal projesi olarak Ocak ayı itibariyle hayata geçirilen tiyatro gelirlerinin derneklere bağışlanması kapsamında, ‘Aşk Her Yerde’ adlı oyunundan elde edilen gelir, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi’ne bağışlandı.

Manisa Belediyesi olarak, sivil toplum kuruluşlarına böyle bir imkanı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yardım Sevenler Derneği ile başladığımız tiyatro gelirlerinin bağışlanması, her ay gelecek tiyatrolarla diğer derneklere de yapılacak. Sosyal belediyecilik örneği olarak Ocak ayı itibariyle hayata geçirdiğimiz bu projenin yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

Sondakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.