Atık Toplayıcılara Tiyatro

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adanalı Tiyatro Sanatçısı Ergün Aydın Özfırıncı, bu kez de sahneye atık toplayıcı kılığında çıkarak, geri dönüşümün kahramanları olarak adlandırılan atık toplayıcıların sorunlarına dikkat çekti.

Seyhan Kültür Merkezi Necip Fazıl Kısakürek Salonu’ndaki oyunu Çukurova Atık Toplayıcıları Derneği üyeleri de izlerken, Kültür Merkezine atık topladıkları araçlarla geldiler. Sahneye atık toplayıcı kılığında çıkan Ergün Özfırıncı, günlük yaşamdan kesitlerle izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatırken, önemli mesajlar da verdi. Oyunun sonunda geçtiğimiz hafta kuzeninin cenazesinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını kaybeden Seyhan Belediyesi’nin eski başkanlarından CHP’li Meclis Üyesi Ahmet Cevdet Yağ için saygı duruşunda da bulunuldu.

Toplumun her kesiminin sorunları olduğunu dile getiren Özfırıncı, atık toplayıcıların toplumun çok da farkında olmadığı çok önemli ve bir o kadar da zor bir görevi yerine getirdiğinin altını çizdi.

Özfırıncı, atık toplayıcıların yaptıkları işle geçimlerini sağlamalarının yanısıra, geri dönüşüme sağladıkları katkıyla alkışlanması gereken insanlar olduklarını söyledi.

Çukurova Atık Toplayıcıları Derneği Proje Koordinatörü Mehmet Karaca ise atık toplayıcıların geri dönüşümün kahramanları olduğunu belirterek, Özfırıncı’nın gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.

Mücadele

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.