“Dumanaltı Aşklar” Kenter Tiyatrosu’nda Prömiyer Yapıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ülkemizin ünlü gazeteci ve köşe yazarlarından olan Selahattin Duman’ın köşe yazılarından derlenerek “Gökhan Erarslan ve Ferhat Ergün’ün oyunlaştırdığı Hüseyin Avni Danyal’ın hem oynayıp hem de yönetmenliğini üstlendiği “Dumanaltı Aşklar” Ocak ayında perde diyor.

Üstün oyunculuk performansına yönetmenlik becerisini de ekleyen Hüseyin Avni Danyal’ın tek kişilik oyunu “Dumanaltı Aşklar” Türk Kadını portresini her yönüyle ortaya koyup mizahi bir dille anlatmasıyla dikkat çekiyor. Sahnede Hüseyin Avni Danyal’a piyanosuyla Deniz Aras Sipahi eşlik ediyor.

Farklı mizahi yaklaşımıyla tiyatro severlere keyifli anlar yaşatacak olan “Dumanaltı Aşklar” o güne dek evlenme yolunda üç kez son anda direkten dönen bir adamın dördüncü kez evlenmeye niyetlendiği gecede diğer müstakbel adayları hatırlamasıyla başlar.

Yapımcılığını “AYSA Prodüksiyonun” üstlendiği “Tiyatro Seyirlik” ismiyle sahnelenecek olan “Dumanaltı Aşklar” ın, özgün müzikleri Deniz Aras Sipahi’ye, sahne tasarımı Kemal Aratan’a ait. Işık tasarımını Hakan Özipek’in üstlendiği oyunun koreografisi Bora Acar Zöngür tarafından yapıldı.

18 Ocak 2011’de Kenter Tiyatrosu’nda prömiyer yaparak tiyatro serüvenine başlayacak olan “Dumanaltı Aşklar” ; uzun bir süre seyircinin ilgisini çekecek farklı bir komedi.

Bigglook

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.