İkiyüzlü İlişkilerin Güldüren Hikâyesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Levent Kazak’ın yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni tiyatro oyunu ‘Cam’ın galası, dün akşam Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Tiyatro, televizyon ve medya dünyasından birçok ünlü isimin katılımıyla gerçekleşen galada; kahkaha dolu oyunun başarılı oyuncuları Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer, muhteşem performanslarıyla göz doldurdular.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Cam’; resim dersleri veren bir ressam, onun boşanmak üzere olduğu kocası, yakın arkadaşı ve iki öğrencisinin etrafında şekilleniyor. İnsanların kurduğu yakın ve özel ilişkilere yakından bakan “Cam”; bu ilişkilerin sahteliğini ve kırılganlığını esprili anlatımıyla ortaya koyuyor. Başarılı bir kara mizah örneği sunan oyun; aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki ayrı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.

‘Cam’da; 9. Afife Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ seçilen Dolunay Soysert, ‘Nefes-Vatan Sağolsun’ filminin yüzbaşısı, ‘Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo’nun ‘Dildo’su Mete Horozoğlu ile ‘Yaprak Dökümü’ dizisindeki ‘Ferhunde’ rolüyle tanınan Deniz Çakır’ın yanı sıra sevilen oyuncular Bülent Alkış ve 15. Adana Altın Koza Film Festivali ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllü Selen Uçer rol alıyor. İki perdeden oluşan ‘Cam’ın yardımcı yönetmenliğini Zeynep Ocak üstlenirken, dekorlarını Barış Dinçel hazırladı.

8 Ocak’ta gerçekleşen prömiyerinden itibaren yoğun ilgi gören ‘Cam’ın tüm oyunlarına ait biletler; Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Bilet Fiyatı:
Gişe – Tam: 40 TL / Öğrenci: 30 TL
Biletix – Tam: 45 TL / Öğrenci: 35 TL

Bilgi için: www.aysaorg.com

Habertürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.