Tarihte Garip Vakalar Seyirciyle Buluştu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Çatalcalılara ücretsiz tiyatro etkinliği sunuldu.

Radyo ve televizyon programı sunucusu, şovmen Barbaros Uzunöner ve eski manken Eylem Şenkal’ın oynadığı “Tarihte Garip Vakalar” isimli komedi tarzındaki tiyatro Oyunu, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

Çatalca‘nın eğitim, kültür kenti olması yolunda ki çalışmalara devam eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gerçekleşen etkinliklerle ilçenin eğitim ve kültür çıtasının yükseltilmesi için uğraş veriyor.

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yöndeki çalışmalar da tertip ediliyor.

Çatalca Belediyesi eğitim, spor ve müzik kursları bünyesinde açılan tiyatro kursunun sergilemiş olduğu birbirinden güzel Oyunlarla Çatalcalı gençlere tiyatroyu sevdirme düşüncesiyle atılan adımlar özellikle gençler tarafından büyük ilgi görürken; Çatalca Belediyesi tiyatro kursu öğrencileri ile ses getiren tiyatro etkinlikleri, geçtiğimiz akşam Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde sergilenen “Tarihte Garip Vakalar” isimli tiyatro Oyunuyla devam etti.

Radyo ve televizyon programı sunucusu, şovmen Barbaros Uzunöner ve eski manken Eylem Şenkal’ın oynadığı “Tarihte Garip Vakalar” isimli komedi tarzındaki tiyatro Oyunu salonu dolduran tiyatro severler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. “Tarihte Garip Vakalar” isimli tiyatro gösterisini

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydıner, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın, CHP Çatalca ilçe Başkanı Süleyman Kolcuoğlu’da tiyatro severler ile birlikte izledi.



Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.