Ünlüsü Bol Oyun, Çok Konuşulacak!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Levent Kazak’ın yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni tiyatro oyunu “Cam”; 8 Ocak 2011, Cumartesi akşamı saat 21:00’de Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek prömiyeri ile perdelerini açacak!

Kadının sosyal konumuna özellikle dikkat çekerek kadına dair birçok şeyi sorgulatacak olan “Cam”adlı oyunda; başarılı oyuncular Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer rol alıyor.

Tiyatro GAGA ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun ortak projesi olan “Cam”, alışılmadık kurgusuyla tiyatro severlere şaşırtıcı bir deneyim sunuyor. Kocasından boşanmak üzere olan bir resim öğretmeninin atölyesinde geçen oyun; “kadın”ın sosyal konumu, insan ilişkileri ve hayatın sürprizleri hakkında izleyiciyi derin sorgulamalara yönlendiriyor. “Cam”; aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki farklı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.

Tiyatro GAGA ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun ortak projesi “Cam”ın prömiyeri; 8 Ocak 2011, Cumartesi akşamı saat 21:00’de Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. “Cam”ın tüm oyunlarına ait biletler, Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

 Bilet Fiyatı:

Tam   40 TL

Öğrenci     30 TL

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.