Almanya’ya Göç, İzmirlilere Tiyatro ile Anlatılacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mavi Sanat Tiyatrosu, trajikomik hikayesi ile izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ‘Misafir’ adlı oyunu, İzmir’de 20 ve 27 Şubat tarihlerinde gösterime sunacak. Güldürdüğü gibi hüzünlendiren ve gözlerin dolmasına sebep olan oyun, Almanya’ya göçü konu ediyor. Dekor tasarımından kostüme, oyunculardan yönetmenine kadar tüm ekip profesyonel sanatçılardan oluşuyor. Almanya’ya göçün 50. yılı olması sebebiyle ve Unesco’nun 2011 yılını somut olmayan miras yarenlik geleneği olarak ilan etmesi, Bilgesu Erenus’un yazdığı, Gürol Tonbul’un yönettiği ‘Misafir’ oyununu anlamlı kıldı.

İzmir E.Ü. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan oyun, İzmir seyircisinin beğenisine sunuldu. Biletler, AKM Gişe ve www.mybilet.com’da tam 20TL, öğrenci 15TL, gruplara 15 TL indirimli temin edilebilecek. Oyunu takip etmek isteyen vatandaşlar, www.mavisanat.org’dan bilgi alabilir.

Oyunun Yazarı Bilgesu Erenus, yöneten Gürol Tonbul, Oyuncular ise İbrahim Raci Öksüz, Serdar Kamalıoğlu, Sadık Yağcı, Ahmet Dizdaroğlu, Musa Zindan, Devrim Akkaya, Bilge Kuzu. Genel sanat yönetmeni ise Alper Akdeniz.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.