CHP Kadın Kollarından Tiyatro Etkinliği

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle yaklaşık 250 çocukla annesi tiyatro izledi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Zühal Samlı, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda (AST) düzenlenen etkinlikte, belki de hayatında hiç tiyatroya gitmemiş küçükleri tiyatroyla buluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Etkinliği, çocuklara okullar açılmadan son bir hediye olması dileğiyle düzenlediklerini ifade eden Samlı, etkinliğe Mamak ilçesinden yaklaşık 250 çocukla annesinin katıldığını bildirdi.

Samlı, gelecekte sadece kadınlara yönelik tiyatro etkinliklerinin de olacağını belirterek, “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur anlayışı ile hem kadınlarımızı hem de çocuklarımızı tiyatroyla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu arada Mamak’tan otobüslerle Ankara Sanat Tiyatrosu’na getirilen çocuklarla anneleri, Hakan Güven’in hem yazarlığını hem de yönetmenliğini üstlendiği “Kırmızı Başlıklı Kurt” Oyununu izledi.

 Bazı çocuklar, ilk kez tiyatro seyrettiklerini belirterek, oyunu çok sevdiklerini söyledi.

Öte yandan daha önce etkinliğe katılacağı belirtilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan’ın, yurt dışı programı sebebiyle etkinliğe katılamadığı bildirildi.

Flaş Gazetesi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.