Dolu Dolu Tiyatro

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İzmirliler şubat ayında yeni oyunları izleme imkanı bulacak. Mustafa Çakar Organizasyonu tarafından düzenlenen oyunların ilki, seyahat dönüşü havaalanında bavulları karışan bir kadın ve erkeğin hayatlarını komedi tarzında anlatan ‘Bavul’, 11 Şubat’ta Narlıdere, 13 Şubat’ta ise Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Mustafa Çakar Organizasyonu tarafından düzenlenen oyunların ilki, seyahat dönüşü havaalanında bavulları karışan bir kadın ve erkeğin hayatlarını komedi tarzında anlatan ‘Bavul’, 11 Şubat’ta Narlıdere, 13 Şubat’ta ise Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ferhan Şensoy’un yazıp yönettiği ‘İşsizler Cennete Gider’ adlı polisiye güldürü ise 14 ve 15 Şubat’ta Konak AKM’de.

Dünya tiyatrosunun en büyük klasiklerinden ‘Kibarlık Budalası’ komedisi 23 Şubat’ta Konak AKM’de seyircisiyle buluşacak. Sıcak aile ilişkileri ortamında şans ve umut olgularıyla değişen yaşamları mizahi bir dille sergileyen ‘Büyük İkramiye’ 25 Şubat’ta,  bir kuaför salonunda hayata direnen kadınların mücadelesini anlatan ‘Çelik Manolyalar’ 26 Şubat’ta, Zülfü Livaneli’nin romanı ‘Leyla’nın Evi’ 27 Şubat’ta yine AKM’de sahnelenecek.

Mart ayının ilk oyunu Heccav ise 4, 5 ve 6 Mart günleri Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde izlenecek.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.