“Dumanaltı Aşklar” Afife Jale Sahnesi’nde!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

dumanaltı aşklar“Dumanaltı Aşklar”; 1 Mart, Salı Akşamı Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ve 5 Mart, Ortaköy Afife Jale Sahnesi’nde Tiyatro Severleri Kahkahaya Boğmaya Devam Ediyor.

Tiyatro Seyirlik ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu ortaklığında sergilenen Oyunun yönetmenliğini de usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal üstleniyor.

Ocak ayında gerçekleşen prömiyerinden bu yana yoğun ilgi gören “Dumanaltı Aşklar”; evlenme yolunda üç kez, son anda direkten dönen bir adamın dördüncü kez evlenmeye niyetlendiği gece, diğer müstakbel adayları hatırlamasıyla başlayan kahkaha dolu bir Oyun. Dumanı tüten aşklar, dumansız kalan aşklar ve dumanaltı olan aşklar arasında komik bir hikaye anlatan “Dumanaltı Aşklar”; “Türk kadını” portresini her yönüyle ve mizahi bir dille ortaya koyuyor.

Gökhan Erarslan ve Ferhat Ergün tarafından Oyunlaştırılan, Tiyatro Seyirlik tarafından sahneye konan “Dumanaltı Aşklar” Oyununun yapımcılığını AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu üstleniyor. Üstün Oyunculuk performansına, yönetmenlik becerisini de ekleyen Hüseyin Avni Danyal’a sahnede, tek kişilik Oyunun özgün müziklerini besteleyen Deniz Aras Sipahi, piyanosuyla eşlik ediyor. Sahne tasarımı Kemal Aratan’a, ışık tasarımı Hakan Özipek’e ait olan Oyunun koreografisini Bora Acar Zöngür üstlendi.

Hüseyin Avni Danyal’ın tek kişilik muhteşem performansı “Dumanaltı Aşklar”ın tüm Oyunlarına ait biletler; İstanbul için Biletix’ten temin edilebilir.
Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.