Ofsayt Osman Mutlularla Buluştu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mersin’in Mut Belediyesi kültürel etkinlikleri çerçevesinde ‘Ofsayt Osman’ isimli tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu. Osman Cavcı Tiyatrosu sanatçıları tarafından Gazi İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda sahnelenen Ofsayt Osman isimli oyunu, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Murat Orhan, Emniyet Müdürü Murat Güney ve çok sayıda davetli izledi.

Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda, futbolcu, hakem, yönetici üçgeninde yaşanan gelişmeleri komedi tarzında sahneye aktaran Osman Cavcı Tiyatrosu sanatçıları salonu dolduran Mutlu tiyatro severlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Mut Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında sahnelenen tek perdelik oyunda, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Osman Cavcı’nın yanı sıra Kamil Zaim, İlker Görkem, Sinem Akyüz, İnci Erok ve Yasin Özüarap rol aldı.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Osman Cavcı, tiyatronun toplum ve kültürünün aynası olduğunu belirterek, toplum kültürünün gelişmesini sağlayan gizli güçlerden biri de tiyatrodur. Televizyon ekranlarındaki pembe diziler, bilgisayar bağımlılığı insanları gerçek sanattan, tiyatrodan uzaklaştırdı. Biz sahnede yaşayan ve yaşatan insanlar olarak, tek bir ihtiyacımız vardır, o da seyircimizin alkışıdır.” dedi.  Oyun bitiminde Belediye Başkanı Murat Orhan, oyunculara çiçek vererek teşekkür etti.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.