Tiyatroya Son Transfer!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eylem Şenkal ‘Tarihte Garip Vakalar’ isimli oyunla tiyatro sahnesine de adım attı.

Manken ve sunucu Eylem Şenkal tiyatro sahnesine de adım attı. Şenkal ve Barbaros Uzunöner’in aynı sahneyi paylaştığı ‘Tarihte Garip Vakalar’ adlı oyunun galası, geçtiğimiz akşam Akatlar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tiyatronun kendisi için bir tutku olduğunu belirten Eylem Şenkal, “Barbaros Uzunöner, Gırgır dergisi yazarlarından. Oyunu o yazdı” dedi. Oyunun hazırlık aşamasının iki yıl sürdüğünü söyleyen Eylem Şenkal, “Geçmişten ve günümüzden en esprili olayları adeta cımbızla tek tek çıkarıp derledik ve sonuçta ortaya son derece eğlenceli bir oyun çıktı. İzleyenleri hem güldürüp hem de bol bol düşündüreceğiz” diye sözlerini sürdürdü.

GÜLMEK GARANTİ

Oyunda, tarihe damgasını vurmuş isimlerin hayatları hakkında bilinmeyen detaylar sunuluyor. Leonardo da Vinci, Kösem Sultan, Nasrettin Hoca ve Fatih Terim de ‘gülme garantisi veren’ bu oyunda canlandırılan isimlerden sadece birkaçı…. Şenkal, oyun boyunca kılıktan kılığa giriyor!

TARİHTEN GARİP VAKALAR

Elvis Presley, müziğe başlamadan önce kamyon şöförüydü. Ancak sesi arkadaşları tarafından beğenilmediği için yolculuklarını tek başına yapmak zorunda kalıyordu.

Sergen Yalçın’a bir gün bir gazeteci, “Hem futbol hem at yarışı yorucu olmuyor mu?” diye sordu. Yalçın da, “Bana ne ben koşmuyorum ki, at koşuyor!” cevabı verdi!

Safiye Ayla, çağrıldığı ‘Hayvansevenler Derneği’nin toplantısına tavşan kürkü giyerek katılmış.

Haber 3

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.