“Yüzyılın Aşkı”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yazan & Yöneten: Yeşim Özsoy Gülan

Oyuncular: Deniz Celiloğlu, Sanem Öge

Geçen yüzyılın Türkiye’sinde 8 değişik zamana giderek, o dönemde yaşadıklarını hayal eden ve birbirlerine kavuşamayan iki sevgili üzerine kurulu oyunda Deniz Celiloğlu ve Sanem Öge rol alıyor. Yurt içi ve yurt dışında, tiyatro alanında özellikle yeni metinler yaratmak konusuna odaklanan Ve Diğer Şeyler Topluluğu’nun yeni projesi “Yüzyılın Aşkı”, geçtiğimiz yüzyıla ve o yüzyılın Türkiye’sine resmi tarihin dışına çıkarak aşk hikayeleri yoluyla farklı bir yorum getirmeyi amaçlıyor.

Tam Bilet: 30TL

İndirimli Bilet: 15TL

www.galataperform.com

Adres: Büyük Hendek Cad. no:21/1 Galata Kuledibi, Beyoğlu, İstanbul

Tel: +90 212 243 99 91

Yeni Yazarlara, Yeni Yönetmenlere ve Yeni Sanata Açık Bir Mekan

GalataPerform’a Gelmek için:


Yürüyerek:
Tünel’de aşağı Galata Kulesi meydanına gelin, meydanda İş Bankası’nı solunuza alınca karşınıza çıkan sokaktan yürüyün 50 m. ileride solda 21 numaralı apartmanın ilk katındayız.

Metroyla: Şişhane metrosunun Kasımpaşa çıkışından Şişhane Meydanı’na çıkın. Meydana gelince Galata Kulesi’ne doğru yürüyün. Solda Yapı Kredi Bankası’nı geçince sağda 21 numaradayız.

Arabayla: Taksim’den Pera’ya inin. Pera Palas’ın önünden geçtikten sonra Şişhane meydanına çıkın ve sağdan aşağı ilerleyin. Ortada göbekten dönerek Kuledibi otoparkına park edin. Oradan çıkınca sağdan ilerleyin, Yapı Kredi Bankası’nın yanından Galata Kulesi’ne doğru sola sapın; sağda 21 numarada ve birinci kattayız.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.