Drama ile Resim Atölyesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çöp Adam Resim Atölyesi’nde Çocuklarla Sanat Programı

Yaratıcılığın monoton eğitimle sınırlandırılmadığı;  yağlıboya ağırlıklı programımızda renk temelli bir eğitim verilerek yağlıboya, spatula, fırça kullanımı bilgisi ile hacim, renk perspektifi ve renk karışımları teorik bilgileri paylaşılacaktır.

Program 4’er haftalık kayıtlar için açılmaktadır;

1. Hafta “Bruegel Ustayı Tanıyalım”

Ortak Yağlıboya

Figürlerden Minik Heykeller Üretimi

Eski Oyunları Tanıma, Yeni Oyunları Keşfetme

2.Hafta “Rengarenk Günü”

Renk Tayfı/Çemberi Oluşturulması

Doğadaki Renkleri Bulalım

3.Hafta “Öğrendiklerimizi Uygulayalım:Yağlıboya”

Mevsimlerin Yağlıboya ile Tuvallere Aktarılması

4.Hafta “Nasıl bir Kuş Konsun Pencereme”

Kuş Heykeli Üretimi

Tuvalimde Kuşlar

Eğitmen: Sevinç Çiftçi

1976 da istanbul’da doğdu.1997 yılında M.Ü.G.S.F.  Resim bölümünden mezun oldu. Sinema ve TV alanında sanat yönetmenliği mesleğini aralıksız olarak 10 yıl boyumca sürdürerek birçok proje için kostüm ve dekor tasarımları gerçekleştirmiştir. Ardından özel bir üniversite’de sanat yönetmenliği alanında eğitim vermiştir. 2008 de Oluşum Drama Enstitüsü’nde Drama Liderlik programını tamamlamıştır. Halen aynı kurumda ‘sanat akımları ve yaratıcı drama’başlıklı eğitimleri vermektedir.Bağımsız çalışmalarda drama lideri olarak çeşitli projeler yürütmektedir.Birçok sosyal sorumluluk projesine katılmıştır.

Beşiktaşta’ki kişisel atölyesinde resim çalışmalarını sürdürürken Çöpadam Resim Atölyesi’nde Çocuklarla Sanat programını yürütmektedir. Resim çalışmaları ağırlıklı olarak tual üzerine yağlıboya olup fuar, karma sergi,bienal ,müzayede gibi birçok oluşuma katılmıştır.Son olarak 34.dyo resim yarışmasının finalistlerindendir.

Paylaş.

Yanıtla