Haliç’ten Gemilerle Sahneye Gireceğiz!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anadolu Ateşi’nin Genel Sanat Yönetmeni Erdoğan: “Haliç’te, İstanbul’un sahne eksikliğini giderecek bir tiyatro kurmak istiyorum. Hatta Haliç’ten gemilerle sahneye girmeyi bile düşünüyoruz.”

Anadolu Ateşi’nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, geçtiğimiz günlerde TRT Haber’de yayınlanan ’10’dan Sonra’ya konuk oldu. Programda Gülay Özdem’in sorularını yanıtlandıran Erdoğan, yeni tiyatro projesiyle ilgili önemli bilgiler verdi. Gülben Ergen’le evli olan Erdoğan yayında oğullarının gelecekte hangi mesleği seçmesini istediğini de açıkladı. İşte Erdoğan’ın açıklamalarından bazıları:
Amacım; hem dans akademisi olacak hem de İstanbul’un opera ve sahne eksikliğini giderecek bir tiyatro kurmak.
Tiyatro için Haliç’i düşünüyoruz çünkü deniz bağlantısı, oyunların içeriğini çok zenginleştirecek. Hatta burada söylüyorum; Haliç’ten gemilerle sahneye girmeyi bile düşünüyoruz.
Yeni tiyatromun, dünya yıldızlarını ağırlayabilecek teknik alt yapıya sahip olmasını, hatta dünyanın en güzel sahnesi olmasını istiyoruz.<br /> Dünya turnelerimizde, çok değişik tiyatrolar gördük. Kendi tiyatromuzda da en iyilerini toplamayı amaçlıyoruz. Ayrıca amatör tiyatroculara da kapımız sonuna kadar açık olacak.

İLERİDE DANSÇI OLSUNLAR
Büyük oğlum Atlas dans provalarına sık sık geliyor ama ilgiden sıkıldığı için bazen kaçabiliyor.
İkizler de davul çalmayı çok seviyor ve sahneyi oyun alanı olarak görüyor. İleride onların dansçı veya müzisyen olmalarını isterim.

Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.