İKSV Salon’un Nisan Ayı Oyunları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İKSV Salon’da  Nisan ayında İsmene ve Yüzyılın Aşkı sergilenecek.

İSMENE
12 Nisan Salı, 20.30 / Kapı açılışı: 20.00
Semiha Berksoy Opera Vakfı Stüdyo Sahnesi, İsmene adlı oyunuyla 17. İstanbul Tiyatro Festivali’nin ardından Nisan ayında Salon’un konuğu oluyor. Yunan şiirinin büyük ustalarından Yannis Ritsos’un yazdığı bu dramatik şiir,
yalnızlığa yazgılı İsmene’nin hikayesini anlatıyor. Sofokles’in ünlü tragedyasını İsmene’nin bakış açısından, kişisel ve toplumsal olaylar arasında bir bağ kurarak ele alıyor. Salon’da, eski bir söylencenin çağdaş bir yorumla yeniden canlandırılışına tanık olacaksınız.
Oturmalı 25 TL Öğrenci 15 TL

YÜZYILIN AŞKI
18,25 Nisan Pazartesi, 20.30 /Kapı açılışı: 20.00
Yüzyılın Aşkı, resmi tarihin dışına çıkarak geçtiğimiz yüzyılın Türkiye’sine farklı bir yorum getirmeyi hedefliyor. Yakın tarihte sekiz farklı zaman ve mekanda sekiz farklı aşk hikayesine odaklanan oyunda, “Kanıt” adlı diziyle tanınan Deniz Celiloğlu ve izleyicinin karşısına son olarak Ejder Kapanı adlı filmle çıkan Sanem Öge rol alıyor. Oyunun su altında gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri ise Şubat ayında Salon’da ikiz adlı bir performans sahneleyen kavramsal sanatçı Genco Gülan’a ait. Yüzyılın Aşkı’na tanık olmak ve bu hatırlama oyununa katılmak için Nisan’da Salon’da olun.
Oturmalı 30 TL Öğrenci 15 TL

www.saloniksv.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.