“Malafa” Enka Sahnesinde!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Malafa”; 8 Mart, Salı Akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda Sahnelenecek.

ENKA’da “Yaşam Sanatla Canlanıyor”! ENKA Kültür Sanat, 23. Yıl Bahar Programı kapsamında, geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan, Dot’un muhteşem oyunu “Malafa”ya ev sahipliği yapıyor!

Bu yıl, yeni nesil tiyatro oluşumlarının enerji dolu oyunlarına yer veren ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı; Hakan Günday’ın, ünlü romanından kendisinin oyunlaştırdığı “Malafa” adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturuyor. Yönetmenliğini Murat Daltaban’ın üstlendiği oyunda; Dot’un başarılı oyuncuları Berrak Kuş, Cemil Büyükdöğerli, Emel Çölgeçen, Elvin Aydoğdu, İbrahim Selim, Mert Can Sevimli, Onur Öztay, Pınar Töre, Riza Kocaoğlu, Tuğrul Tülek ve Yusuf Akgün rol alıyor.

“Malafa”; tonlarca mücevherin, alıcılarıyla buluşacağı dev bir mücevher mağazasında karşı karşıya gelen alıcılarla satıcıların hikayesini anlatıyor. Satıcılar daha fazlasını satmak için her şeyi yaparken, havaya savrulan altın tozları ışığında şiddet, şehvet ve açgözlülük üzerine kurulan tezgah, bütün açıklığı ile ortaya dökülür. İzleyiciyi şok etmeyi amaçlayan oyunlarıyla tanınan Dot; “Malafa” ile satıcı/alıcı, soru /cevap, arz/ talep gibi karşıtlıkların ve sınırların altını çiziyor. Satmak için kendilerinden vazgeçenlerin, satın almak için kendilerini kaybedenlerin, satın aldıkça, nefret ettikleri iş hayatlarından intikam alan turistlerin öyküsünü anlatan “Malafa”nın içeriği, 18 yaşından küçükler için sakıncalı olabilir.

Tiyatro severleri “Alıcı mıyız yoksa satıcı mı?”, “Aldığımız şey ürünün kendisi mi yoksa aslında satıcıyı mı satın alıyoruz?”, “Alıcıyken bir anda satıcıya dönüşmek mümkün mü?” sorularıyla baş başa bırakan “Malafa”; 8 Mart 2011, Salı akşamı saat 20:30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda izlenebilir.

Koltuk sayısının sınırlı ve yerlerin numarasız olması dolayısıyla, önceden rezervasyon yaptırılması gereken ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı’na ait biletler Biletix’ten temin edilebilir.

Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Bilet fiyatı:

Gişe:     20,00 TL

Biletix:     23,50 TL

Bilgi için:      www.enkasanat.org

0 212 276 22 14–15/209

www.biletix.com

0 216 556 98 00 (Biletix çağrı merkezi)

Sondakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.