Sahne Senin!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında yeni fikirleri ve yetenekleri desteklemek amacı ile Play’in ödüllü “Sahne Senin” yarışması başlıyor. Gençleri tiyatroyla buluşturmayı, kişisel potansiyellerinin farkına varmalarını ve yaratıcılıklarını ortaya çıkartmayı hedefleyen “Sahne Senin” yarışmasının büyük ödülü Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin akşam okulunda ücretsiz tiyatro eğitimi olacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, 8-29 Mart 2011 tarihleri arasında ünlü bir oyundan seçecekleri sahneyi ya da kendi yazacakları senaryoyu maksimum iki dakika uzunluğunda canlandırarak videoya çekip Play’in Facebook sayfasına yüklemeleri yeterli oluyor.

30 Mart-6 Nisan arasında halk oylaması yapılacak yarışmada, en çok beğeni toplayan ilk 10 video Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri jürisi tarafından değerlendirilecek. Jürinin belirleyeceği videonun sahipleri ödülleri almaya hak kazanacak.

Yarışmada, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesi ile Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu’yla yapılacak söyleşiye katılmak diğer ödüller arasında yer alıyor. Yarışmaya katılan ve sayfada videosu yayınlanan her 10. yarışmacı, Mayıs ayında İstanbul’da sahnelenecek bir oyuna bilet kazanma şansını da yakalıyor.

Sadece Play Facebook sayfası üzerinden katılım yapılabilen yarışmada yer alabilmek için playcard.com.tr adresinden Facebook yönlendirme butonuna tıklayıp, uygulamayı kabul etmek yeterli oluyor.

www.facebook.com/YapiKrediPlay

AFİFE TİYATRO ÖDÜLLERİ 15. YILINI KUTLUYOR

Türkiye’nin ilk müslüman kadın tiyatro oyuncusu Afife Jale anısına düzenlenen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, Yapı Kredi’nin desteği ve Haldun Dormen’in danışmanlığıyla 1997 yılından bu yana sürdürülüyor.

Bu sene 15. yaşını kutlayan Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’ adayları 21 Mart 2011 Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısında, sahipleri ise 18 Nisan 2011 Pazartesi günü düzenlenecek törende açıklanacak.

HaberTürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.