Tiyatro Yeniden Çocuk Oyunları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çocukların Tiyatroyla  Buluşmasını Şansa Bırakmayın. Tiyatro Yeniden,

Prof.Dr. Üstün Dökmen danışmanlığında , Kültür Bakanlığı büyük ödüllü tiyatrodan çocuk oyunlarını sahnelemeye devam ediyor.

Çocuklar için yapılacak her şeyin çok büyük bir özen ve sorumluluk duygusuyla yapılması gerektiğine inanan,  Türkiye’de bu alanda verilen en önemli ödülü; ” Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü” nü almış olan  Tiyatro Yeniden; ” Benim güzel Pabuçlarım” , ” Uçmak İstiyorum” , “Her Şey Elimizde ” ve ” Dünyayı Kurtaran Çocuk “adlı çocuk oyunlarıyla, Mart ayı boyunca Kozzy Alışveriş KM Gazanfer Özcan Sahnesi ( Kozyatağı ) ve Göztepe Halis Kurtca Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşuyor..

“BENİM GÜZEL PABUÇLARIM”

” Pabuçlar biraz gecikebilir ama sevgi asla..”

Çocuklar için yapılacak her şeyin çok büyük bir özen ve sorumluluk duygusuyla yapılması gerektiğine inanan Tiyatro Yeniden, Türkiye’de bu alanda verilen en önemli ödülü; ” Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü” nü almış olan ” Benim Güzel Pabuçlarım ”  adlı oyunu çocuklarla buluşturuyor.  Oyun Kültür Bakanlığı yayınları tarafından kitap olarak da basıldı. Oyundan bir bölüm İlköğretim Türkçe dersi kitaplarında “örnek metin”  olarak okutulmaktadır.

” UÇMAK İSTİYORUM”

“Uçma Tutkusu”  üzerine müzikli bir çocuk oyunu “

Uçma tutkusu, İnsan aklının, bilimsel düşüncenin değeri, oldukça eğlenceli – fantastik bir masalın içinde anlatılıyor bu oyunda. Çocuklar bu masalla aynı zamanda düşünsel bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuğun son durağı insanlığın en büyük hazinesi olan  “akıl”. Göz alıcı kostümler, masalsı dekor, eğlenceli şarkılar ve danslarla yaratılan fantastik dünya, çocukların düş gücünü harekete geçirmek için tasarlandı.

” DÜNYAYI KURTARAN ÇOCUK ”

” Hayat ağacı hiç  solmayacak…”

“Hayat Ağacı”; Kökleriyle tüm dünyaya yasam sevinci dağıtan fantastik bir ağaç. Güzelliğiyle görenleri büyüleyen, hasta kuşların dallarında iyileştiği, kelebeklerin, sincapların, arıların , kuşların evi; Hayat Ağacı… Ama birileri bu ağacın varlığından rahatsızdır; Bu ağaç var olduğu ve tüm dünyaya yasama sevinci aşıladığı sürece istedikleri olmayacaktır. Gökyüzünü ele geçirmeye çalışan Bay Beton ve adamları buldukları tüm çöpleri ( Pet sise, Teneke Kutu, Kağıt Kutu,Cam Şişe vb.) bu ağacın köklerini yollamaya başlarlar. Böylece  ağacın kökleri nefessiz kalacak ve  çürüyüp yok olacaktır… Ama bu ağacı canlarından çok seven çocuklar izin vermeyecektir Hayat Ağacı’nın solmasına….

“HER ŞEY ELİMİZDE”

” Sağlıklı bir gelecek için, çocuklar mikroplarla savaşıyor”

Mucit Macit ‘in en yakın arkadaşı Özi , Mikro- Mak adlı makine ile küçülerek mikropların dünyasına gider. Amacı onları yakından tanıyıp, çocukları hastalıklardan koruyacak bilgileri toplamaktır. Sabun Tanecikleri Ak ve Pak ‘ın yardımıyla bu zorlu görevi yerine getirmeye çalışır.

GÖSTERİM PROGRAMI;

“KOZZY ALIŞVERİŞ KM GAZANFER ÖZCAN SAHNESİ”

“BENİM GÜZEL PABUÇLARIM”

5 MART CUMARTESİ             11:00 VE 13:00

“UÇMAK İSTİYORUM”

12 MART CUMARTESİ            11:00 VE 13:00

“DÜNYAYI KURTARAN ÇOCUK”

19 MART CUMARTESİ                        11:00 VE 13: 00

“HER ŞEY ELİMİZDE”

26 MART CUMARTESİ                        11:00 VE 13:00

GİŞE: 0 216 658 00 15            CEP: 0 535 844 844 8

TOPLU SATIŞ VE BİLGİ: 0 216 414 46 36

“GÖZTEPE HALİS KURTCA KÜLTÜR MERKEZİ”

“UÇMAK İSTİYORUM”

5 MART CUMARTESİ             15:00

6 MART PAZAR                      15:00

“BENİM GÜZEL PABUÇLARIM”

12 MART CUMARTESİ                        15:00

13 MART PAZAR                    15:00

“HER ŞEY ELİMİZDE”

19 MART CUMARTESİ           15:00

20 MART PAZAR                    15:00

“DÜNYAYI KURTARAN ÇOCUK”

26 MART CUMARTESİ            15:00

27 MART PAZAR                    15:00

GİŞE: 0 216 357 28 36 – 37                CEP: 0 535 844 844 8

TOPLU SATIŞ VE BİLGİ: 0 216 414 46 36

www.tiyatroyeniden.com

Paylaş.

Yanıtla