Üniversiteli Hiphopçılar Yarışacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bilkent Modern Dans Topluluğu tarafından 2 Nisan’da yapılacak “1. Üniversitelerarası HipHop Dans Yarışması” için başvurular başladı. Türkiye genelinde çok sayıda üniversitenin katılacağı yarışmada, birinci olan gruba 3000 TL para ödülü verilecek.

Türkiye genelindeki çok sayıda üniversite öğrencisi Ankara’da buluşuyor. Bu yıl ilki düzenlenecek “Üniversitelerarası Hiphop Dans Yarışması”, 2 Nisan’da Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Bilkent Modern Dans Topluluğu’nun organize ettiği yarışmayla ilgili bilgileri http://hiphopdance4uni.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yarışmanın organizatörlerinden Altuğ Akdeniz, yarışmanın tamamen üniversite ruhu içinde geçeceğini ve yurtdışında ses getireceğini söyleyerek, tüm dansseverleri yarışmaya davet etti. Akdeniz, şöyle konuştu; “Amacımız, tüm Türkiye’de ki üniversitelerden birbirlerini tanımayan fakat dans etmeyi bir hobiye, bir tutkuya dönüştürmüş üniversiteli gençleri okulumuzda buluşturmak, onların arkadaşlıklar kurmasını sağlamak ve tabii ki hiphop dansı Türkiye’de yaygınlaştırmaktır. Bütün bu güzellikleri ise birinci olacak üniversiteye vereceğimiz 3.000 TL para ödülü ile taçlandıracağız”.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.