En Sevilen Çocuk Oyuncu Ödülü!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Algida Max’ın internet sitesinde yaptığı ankette, binlerce çocuğun oylarıyla çeşitli branşlarda seçilen ünlü isimlere ödülleri takdim edildi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Osman karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi, en sevilen çocuk Oyuncu ödülünü aldı. Aslan Max Onur Ödülü ise sanatçı Münir Özkul’a verildi.

Haliç Kongre Merkezi’nde dördüncüsü düzenlenen Aslan Max 23 Nisan Ödülleri töreni, Demet Akalın, Murat Boz, Grup Hepsi, Aslıhan Gürbüz gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Osman rolüyle beğeni toplayan Emir Berke Zincidi, rakiplerinin arasından sıyrılarak “En Sevilen Çocuk Oyuncu” ödülünü aldı. Bu yıl ilk defa verilen “Aslan Max Onur Ödülü” ise çocukların nesillerdir sevmekten vazgeçmediği sanatçı Münir Özkul’un oldu.

Algida Max’ın, web sitesinde gerçekleştirilen ve çocuklara 23 Nisan’da kendilerini ifade etmeleri için söz hakkı veren “Aslan Max 23 Nisan Ödülleri” anketi 50. 000 çocuğun katılımıyla sona erdi. Şubat ayında başlayan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen ankette çocuklar müzikten sinemaya, sokak Oyunundan dansa, dergiden televizyon programına kadar birbirinden farklı birçok alanda “en sevdiklerini” seçti.

Hande Katipoğlu ve Serhan Arslan’ın sunuculuğunu üstlendiği törende ödül alan isimler şunlar oldu, Aslan Max 23 Nisan Ödülleri Kazananları:

1- Aslan Max Onur Ödülü / Münir Özkul
2- Aslan Max Özel Ödülü / Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye
3- Aslan Max Özel Ödülü / Çocuklar Duymasın
4- En Sevdiğin Kadın Şarkıcı / Demet Akalın
5- En Sevdiğin Erkek Şarkıcı / Murat Boz
6- En Sevdiğin Müzik Grubu / Grup Hepsi
7- En Sevdiğin Yerli Sinema Filmi / Eyvah Eyvah 2
8- En Sevdiğin Kadın Sinema Oyuncusu / Demet Akbağ
9- En Sevdiğin Erkek Sinema Oyuncusu / Ata Demirer
10- En Sevdiğin Kadın Dizi Oyuncu / Aslıhan Gürbüz
11- En Sevdiğin Erkek Dizi Oyuncu / Hakan Yılmaz
12- En Sevdiğin Çocuk Oyuncu / Emir Berke Zincidi
13- En Sevdiğin Tv Programı / Çok Güzel Hareketler Bunlar
14- En Sevdiğin Çocuk Dergisi / Bilim Çocuk
15- En Sevdiğin Sokak Oyunu / Saklambaç
16- En Sevdiğin Dans / Salsa
17- En Çok Görmek İstediğin Ülke / Amerika

Haberler

Paylaş.

Yanıtla