Flamenkonun Küçük Dev Adamı Farruco Türkiye’de

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Flamenkonun küçük dev adamı FARRUCO flamenko geleneğini yeteneğiyle buluşturduğu gösterisiyle 4 Mayıs’ta CRR’de!

“Çok yetenekli bir dansçı olan Farruco ile flamenko tutkuyla izleniyor.” Paco De Lucia

Sevilla’da Flamenko’nun kucağına doğan ve 2 yaşından beri dans eden Farruco ailesinden aldığı flamenko geleneğine zarafet, estetik ve essiz doğaçlama yeteneğini ekleyen, günümüzün en iyi flamenko dansçılarından biri olarak gösteriliyor.

Daha önce Flamenko’nun efsane gitaristi Paco De Lucia ile ayni sahneyi paylasip seyircileri buyuleyen Farruco, kardesinin yonettigi tum gosterilerde sahne aldiktan sonra 2006 yilinda promiyerini New York’ta gerceklestirdigi ve kendi adını verdiği gosterisi “Farruco” ile kalpleri fethetmeye devam ediyor.

Sanatçı neredeyse tamamı müzisyen ve dansçılardan oluşan ailesi ile  birlikte 4 Mayıs Çarşamba gunuCemal Resit Rey Konser Salonu’nda flamenko tutkusunu sahneye tasiyacak.

2005 yilinda Mireia Ros’un El Triunfo adli filminde Angela Molina ve Juan Diego gibi unlu oyuncularla basrol paylasmanin yani sira,filmin soundtrack albumu icin de sarkilar soyleyen Farruco, bircok yetenegini ayni anda gozler onune sermeye devam ediyor. 2006 yilinda New York City Center’da ve Amerika’nin bir cok sehrinin en prestijli salonlarinda sahneledigi kendi gosterisi “Farruco” ile dunyayi dolasmaya devam ederken, nasil flamenko yapilacagini herkese bir kere daha gosterdigi gosterisi ile Farruco 4 Mayis’ta Cemal Resit Rey Konser Salonu’nda.

4 MAYIS 2011 CARSAMBA – Cemal Resit Rey / Saat: 20.00

Biletler Biletix’de!  www.biletix.comBiletix Çağrı Merkezi (0 216 556 98 00)

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.