6. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ulusal ve Uluslararası Platformda kendisini ispatlamış olan ve İçeriği her geçen yıl daha da zenginleşen, Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nin bu yılki programında, tiyatro oyunları, kukla gösterileri, sokak gösterileri, gençlik oyunları, atölyeler ve seminerler yer alacak.

Festival, Eskişehir Şehir Tiyatroları’nın 8 ayrı sahnesinde, 8 yabancı ve 6 yerli topluluğun katılımı ile 16 Mayıs pazartesi günü başlayacak ve 25 Mayıs Çarşamba günü sona erecek.

10 gün dolu dolu bir programla seyirciyle buluşacak festival, Fransa, İspanya,RusyaHollandaBulgaristan, Almanya ve İtalya’dan gelen konuk ekiplerin oyunları ile renklenecek. Festivalin ulusal konuklarını ise Kara Kedi Sanat Evi,İstanbul Şehir Tiyatroları, Antalya Belediye Tiyatrosu, Ankara Devlet Tiyatrosu,Lüleburgaz Uçaneller  Kukla Evi ve Cengiz Özek Gölge Tiyatrosu oluşturuyor.

Tiyatro Dünyasından bir çok gözlemcinin katılımının gerçekleşeceği festival, tiyatro ve sinema atölyeleri, paneller ve çocuk filmleri gösterimi ile oldukça zengin bir içeriğe sahip bulunuyor.

EBBŞT

.

Paylaş.

Yanıtla