Dünyanın En Büyük Tiyatro Toplulukları Antalya’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

17-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Devlet Tiyatroları 2’nci Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali’ne ödüllü ve dünyanın en büyük tiyatro toplulukları katılıyor.

Devlet Tiyatroları 2’nci Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda İtalya Studio Festi’nin, gökyüzünde yapacağı ‘Doğal Yapaylık’ adlı gösterisi izleyenlerin nefesini kesecek. Bu gösteri halka ücretsiz gösterilecek.

Öte yandan 18-19-20 Mayıs tarihlerinde Küba Habana Compas Dance’in ‘Tutkunun Dansı’ Flamenko, Afrika ve Küba ritmlerini birleştirerek sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Kübalı genç kadınların vurmalı çalgıları da kullandığı gösteri Yat Limanı’nda yapılacak.

Slovakya’nın ödüllü oyunu Balo Salonu’nda 19-20 Mayıs’ta izleyenleri 1920’lere götürecek. Slovakya’da ödül alan oyun, 1920’lerden günümüze dünyadaki tüm sosyal ve politik değişimleri bir otelin balo salonundan seyirciye aktaracak.

Festivalde ayrıca İsrail Cameri Tiyatrosu, 22 Mayıs’ta, ‘Kalbimi Titret’ adlı oyunla sanatseverleri kahkahaya boğacak. ‘İçinde aşkın olmadığı bir aşkın komedisi’ olan oyun tutku ve düşleri ortaya çıkaracak.

İtalya Koreja Tiyatrosu da ‘Troyalı Kadınların Tutkusu’, ‘ağlayıcı kadınlar’ kavramına evrensel bir bakış açısı getirecek.

Haber3

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.