Erol Günaydın’dan Suç Duyurusu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatronun duayeni Erol Günaydın’ın adı iki yıl önce Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinin içindeki tiyatro sahnesine verildi. Günaydın, bu durumdan çok mutlu oldu hatta birkaç kez de ziyarete gitti. Adının tiyatro sahnesine verilmesine izin veren Günaydın, tiyatrocuların ‘Erol Günaydın Tiyatrosu’ olarak turneye çıkmasına ise bozuldu.

Arayıp “Sahne ayrı tiyatro ayrı buna izin vermiyorum” dedi. Ancak dinletemedi. Tiyatro topluluğu Erol Günaydın Tiyatrosu olarak turneye çıktı ve Günaydın’ın yıllar önce oynadığı ‘Tatlı Kaçıklar’ dizisini çağrıştıracak ‘Tatlı Kaçık’ adlı oyunu sahnelediler. Bunun üzerine Erol Günaydın avukatına suç duyurusunda bulunup dava açması için talimat verdi.

Erol Günaydın “İzin vermediğim halde adımı kullanıp halkı kandırıyorlar defalarca uyarmama rağmen vazgeçmediler, artık hukuki yollara başvuruyorum” diyerek isyan etti.

ERBULAK BAŞROLDE

Sözde Erol Günaydın Tiyatrosu’nun sahnelediği John Patrick’in yazdığı Kemal Kocatürk’ün yönettiği oyunda Füsun Erbulak başrol oynuyor. Erbulak’a Taner Ergör, Murat Erinç, Vural Bingöl ve Aylin Önder gibi oyuncular eşlik ediyor.

HaberTürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.