Niksar’da İngilizce Oyunlar Yarıştı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan İngilizce Tiyatro Festivali Projesi yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Halk Bankası Niksar Şubesi’nin sponsorluğunda liseler arasında 4-5-6 mayıs tarihlerinde düzenlenen yarışma kapsamında, İngilizce öğretmenlerinin nezaretinde öğrenci gruplarınca İngilizce tiyatro oyunları sahnelendi.

Halka açık olarak düzenlenen yarışmasının sonunda, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Niksar Danişmend Gazi Lisesi Müdürü Salih Demirdöven, tiyatronun seyirciler önünde temsil etmek maksadıyla sunulan bir gösteri olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir ise ilk İngilizce tiyatro festivali olduğu için bazı aksaklıkların yaşandığını, bir yurt dışı gezisinde yabancı dil bilmemenin ezikliğini yaşadığını ve bu projeyi çok beğenerek destek verdiğini kaydetti.

Özdemir, projeye katılım gösteren okul müdürlerine, tiyatro gösterisini hazırlayan İngilizce öğretmenlerine, jüri de görev alan öğretmenlere, teşekkür belgesi ile plaket verdi.

Yarışmada Niksar Anadolu Lisesi “The Little Red Ridding Hood” adlı oyunuyla birincilik ödülüne layık görülürken, Danişmend Gazi Lisesi “Crazy Dumrul” adlı oyunuyla ikincilik, Prof. Dr. M. Erol Turaçlı Anadolu Öğretmen Lisesi “Superman ve Doktors” adlı oyunuyla üçüncülük, Niksar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi “Your Bady Has A Big Problem” adlı oyunuyla mansiyon ödülüne layık görüldü.

HABER 3

Paylaş.

Yanıtla