TiyatrOda Şenliği Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Sarıyer Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Sarıyer TiyatrOda Şenliği” Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun sergilediği Nazım Hikmet’in “İnek” adlı oyunuyla açılışını yaptı.

Oda Tiyatrosu anlayışıyla yola çıkan “TiyatrOda Şenliği”nde sanatseverler zengin içerikle bir hafta boyunca, oyunlar, söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla tiyatroya doyacak.

Şenliğin açılışını yapan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, belediye olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek, bu tür organizasyonların bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni M. Gökhan Bulut, ilk defa gerçekleştirilen “TiyatrOda Şenliği’nin” geleneksel hale getirilmesi yönünde temennilerini dile getirerek, Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun iki yıl içinde 6 oyunu 21 bin sanatseverle buluşturduğunu ve bunun Sarıyer’de önemli bir ilk olduğunu ifade etti.

Sarıyer Belediyesi Nejat Uygur sahnesinde gerçekleşen “TiyatrOda Şenliği” açılış oyunu “İnek” tüm izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Oyun sonunda Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü oyuncular Pınar Arabacı, Tuna Öztunca, Ekin Gündü, Sevda Çelebi, Çağrı Unan, Burak Gültan ve Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni M. Gökhan Bulut’a plaketlerini sundu.

Tiyatro severler, Sarıyer Belediyesi’nin davetlisi olarak şenlik kapsamında sahnelenecek 11 oyunun yanı sıra çeşitli atölye çalışmaları ve söyleşileri 10 Mayıs Salı gününe kadar Sarıyer Belediyesi Nejat Uygur Sahnesi’nde ücretsiz olarak takip edebilirler.

Gerçek Gündem

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.