Adana'da Liseler Arası Tiyatro Şenliği

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk‘ün eşi Betül Öztürk, Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde sahne alan Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine başarılı performansları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında sahne alan Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri Nezihe Araz’ın yazdığı, Şinasi Şiraman’ın yönettiği ‘Bozkır Güzellemesi’ isimli tiyatro Oyununu Büyükşehir Belediyesi Salonunda sahneledi. Töre geleneğinin olumsuz yönlerinin anlatıldığı iki perdelik tiyatro Oyunu izleyicilerin beğenisini kazandı.
Kendilerine ‘Çakıl Taşları Tiyatro Topluluğu’ ismini veren Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, başarılı sahne performanslarının ardından Oyunu izleyen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk‘ün eşi Betül Öztürk tarafından plaketle ödüllendirildi.
Bayan Öztürk, “Tiyatro sanatını en güzel şekilde icraa eden bu kardeşlerimizin başarılarını tebrik ediyorum. Kendilerine tercih ettikleri bu sanat dalında daha nice başarılar diliyorum” diye konuştu.
Paylaş.

Yanıtla