Aydın Çocuk Kültür Merkezi'nin ilk oyunu

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Aydın Belediyesi’nin kentin üç mahallesinde hizmete açtığı Çocuk Kültür Merkezleri ilk meyvelerini vermeye başladı. Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi Tiyatro Kulübü öğrencileri yaklaşık 4 aydır devam ettikleri tiyatro eğitimlerinin sonunda önceki gün yıl sonu gösterisi düzenlediler.
Aydın Belediyesi Muzaffer İzgü Tiyatro Sahnesi’nde ilk oyunculuk deneyimlerini yaşayan minikler salonu dolduran aileleri ve katılımcılar tarafından büyük alkış aldılar. Hazırlanan skeç gösterileri ile sahneye merhaba diyen minik tiyatrocular büyük beğeni topladılar. Geceye Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Geceye Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Kültür ve Sosyal İşler MüdürüTahsin Kocaman, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına,çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oyun sonunda bir konuşma yapan ABŞT Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, Aydın Belediyesi olarak çocukları küçük yaşta sahneyle tanıştırarak, sanatı ve tiyatroyu sevdirmeyi amaçladıklarını belirterek, çocukların hepsinin ayrı birer yetenek olduklarını belirtti.

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.