Çalışan Motivasyonuna Destek

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Philip Morris/Sabancı, Şirket Çalışanlarının Sosyal ve Kültürel Kulüpler Yoluyla Motivasyonuna Destek Oluyor.

Philip Morris Sabancı Tiyatro Kulübü “Moti-Team”, komedi türünde 10 skeçten oluşan “Masal” adlı oyunuyla 11 Haziran ve 19 Haziran’da Göztepe AFL Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkıyor. 14 Philip Morris çalışanından oluşan Moti-Team, oyuncu Barış Yıldız’dan temel tiyatro eğitiminin yanı sıra, ses, diksiyon, yaratıcılık ve hayal gücü çalışmaları aldı.
Moti-Team ilk oyunları “Mini Kabare”yi geçtiğimiz yıl sahneledi. Moti-Team’in yeni oyunu “Masal”, bir babanın çocuklarına masal anlattığı skeçlerden oluşuyor. Oyun; skeçlerin ardından “Beceriksizsiniz” adlı bir bölümle devam ediyor. “Beceriksizsiniz”de bir yetenek yarışmasında geçen olaylar anlatılıyor.

Oyuna hazırlık sürecinde adeta profesyonel birer tiyatrocu gibi çalıştıklarını ifade eden Philip Morris/Sabancı tiyatro kulübü üyeleri şu sözlerle devam ediyor: “Provalara disiplinli bir şekilde katılmaya özen gösteriyoruz. Provalar sayesinde sahnedeki utangaç hallerimizin yerini zamanla kendini daha rahat ifade edebilen ve kendine daha güvenen karakterlere bıraktığını fark ettik.

Sahne öncesinde yaşanan korkular ve heyecan sahnede yerini müthiş bir enerjiye bırakıyor. Oyun bittiğinde alınan alkışlar, aylardır harcanan emeğin karşılığını almak ve iyi bir ekip çalışmasının sonucunu ortaya koymuş olmak şu güne kadar hiç tecrübe etmediğimiz bir mutluluk ve manevi haz yaşatıyor. Şirket tarihimizde ilk olan bu önemli çalışmayla her birimiz; kendine güven, kendini ifade edebilme ve kişilerarası anlayış alanlarında önemli katkılar elde ettik.”

Philip Morris/Sabancı Kurumsal İletişim Müdürü Selda Susal konuyla ilgili şunları söyledi: “Philip Morris/Sabancı şirket kültürünün en önemli özelliği açık, şeffaf, iletişime yatkın, dinleme ve uygulamaya dönük olmasıdır. Kurumsal girişimci bir şirket olarak iş dışında sosyal ve kültürel aktivitelere de büyük önem veriyoruz. Şirketimizin bünyesinde 20 sosyal kulüp bulunuyor. İyi bir çalışanın iş alanında inisiyatif alabilme yeteneğine ek olarak sosyal ve kültürel alanda da aktif olması gerektiğine inanıyoruz.

Çalışanlarımızın yoğun iş temposunda yaptığı işten tatmin olmasının, eğitimlerle yetkinliklerinin sürekli geliştirilmesinin yanı sıra sosyal olarak da mutlu olması bizim için oldukça önemlidir. Onların çalışma arkadaşlarıyla kendilerini yenilemesine ve geliştirmesine ortam yaratmaya çalışıyoruz ve sosyal kulüplere aktif katılımlarına destek oluyoruz.
Sosyal etkinlikler bir yandan çalışanların motivasyonunu olumlu yönde etkilerken diğer yandan organizasyon yeteneği, takım çalışması gibi yetkinliklerin de gelişimine olumlu katkı sağlıyor.”

Sondakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.