DTCF Tiyatro Bölümü Sınav Duyurusu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

T.C. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü 2011-2012  Özel Yetenek Sınavına girecek adayların dikkatine!

    1.Başvuruda bulunacak adaylar öncelikle sınav yönergesini okumalıdır.

    2.Her aday birden çok anasanat/anabilim dalının sınavına, puanı tutmak koşuluyla başvurabilir. İlgili dalların puanı ve türü sınav yönergesinde açıklanmaktadır.

    3.Tiyatro Bölümü Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alacak anasanat/anabilim dallarının başvuru formları ayrı ayrı aşağıdaki linklerden indirilebilir ya da Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sınav bürosundan elden alınabilir.

    4.Sınav başvurusu için;  Ankara Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığı adına, Ziraat Bankası Tandoğan Şubesi 1282-7038492-5002 nolu hesaba,
    Tiyatro Özel yetenek Sınav Bedeli notu düşülmek şartıyla 130 TL sınav başvuru ücreti yatırılacak ve banka dekontu aday formları ile birlikte sınav bürosuna teslim edilecektir.

    Adaylar sınav başvuru belgelerini;

  • İlgili yılın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) Sınav Sonuç Belgesi
  • Sınavına girilecek anasanat/anabilim dalı/dalları başvuru formu/formları
  • Banka dekontu
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • 5 adet fotoğraf

20 Haziran- 27 Haziran 2011 tarihleri arasında, iş günleri, mesai saatleri arasında Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sınav Bürosuna elden, imza karşılığı teslim edecek, sınav kimlik belgelerini alacaklardır.

Ayrıntılı bilgi için http://www.dtcf.ankara.edu.tr/haber.php?goster=haber&haber=22 linkinden yararlanabilirsiniz.
Paylaş.

Yanıtla