Haldun Dormen ile Workshop

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, Şişli Belediyesi işbirliği ile Temmuz ayı süresince düzenlenecek “Müzikal Workshop” kapsamında, Feriköy Haldun Dormen Sahnesi’nde katılımcılara oyunculuk dersleri verecek. İstanbul’da ilk kez düzenlenecek Workshop’ta verilecek dersler için özel bir program hazırlandı. 5 Temmuz’dan itibaren 4 hafta boyunca sürecek müzikal Workshop, haftanın 5 günü gerçekleştirilecek.

Ünlü piyanist ve besteci Serpil Günseli’nin piyanosu eşliğinde işlenecek derslerde, katılımcılara şan egzersizleri çalıştırılarak tonlama ve diksiyon konularında daha güvenli hissetmelerini sağlamanın yanı sıra müzikallerde şarkı söylemenin ve müzikal oyunculuğunun püf noktaları ile ilgili bilgilerin aktarılması hedefleniyor.

Haldun Dormen’in müzikal oyunculuğu ile ilgili önemli notlar aktaracağı Workshop’ta  katılımcılar Lüküs Hayat, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Keşanlı Ali Destanı gibi yerli ve Operadaki Hayalet, Kiss Me Kate ve Sefiller gibi Batı müzikallerinden önemli oyunlardan sahneleri usta tiyatrocu Haldun Dormen ile birlikte canlandırma fırsatı yakalayacak.

Müzikal Workshop katılımcıları bu sayede müzikal oyunculuğu yolunda ilk adımı atarak, müzikallerin renkli dünyasına giriş yapma fırsatını yakalayacaklar. Ayrıca, Workshop sonunda başarılı oyuncu adayları Haldun Dormen’in yönetmenliğini yapacağı özel bir projede yer alma fırsatı yakalayabilecekler.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.