İstanbul Performans 8. Yılını Kutladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2004 yılından buyana dans adına atölyeler düzenleyen İstanbul Performans, Salsa Sosyal Latin Dansları (Salsa -Merengue – Bachata – Cha Cha Cha), Hip Hop, Halk Oyunları, Roman & Oryantal, Sirtaki, Evlenecek Çiftler için Düğün Dansı (İlk Dans) branşlarında atölyeler düzenleyerek yıl sonunda öğrencilerine sahneye çıkma, kulis heyecanı gibi hayatlarında unutamayacakları anılar bırakıyorlar.

18 Haziran Cumartesi Günü İ.D.T. Cevahir Sahnesi iki numaralı salonda gerçekleştirdikleri gösteri, önce katılımcıların ve izleyicilerin birlikte olduğu kokteyl ile başlayıp, yüzde yüzlük  seyirci kapasitesi ile sergilenerek, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Sahneye çıkan performansçıların, günlük yaşamda çeşitli meslek guruplarına sahip ve her yaş aralığında olmaları da bu güzel gecenin daha sıcak geçmesini sağladı.

TDSF Antrenörleri ve İstanbul Performans Dans Atölyesi Spor Kulübü yöneticileri , Hamit Erentürk, Haydar Yıldız ve Mesut Hamiş gece ile ilgili olarak; “Normal yaşamlarında iş yada özel sebeplerin streslerinden etkilenen günümüz insanını , bu tarz sosyal etkinliklerle zihinsel  ve bedensel olarak sağlıklı kalmalarını sağlıyor, yakınlarını davet ederek güzel bir gece geçirme imkanı sunarak unutamayacakları bir akşam yaşatıyoruz ” şeklinde konuştular. Gösterilerin sonrasında Romeo Juliet Teras bölümüne geçen gösteri  ekipleri ve tüm dans severler 8. yıl pastasını birlikte keserek, Dj.Pann’ın seçtiği en güzel Latin müzikler eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar dans ederek eğlendiler.

Cumhuriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.