Keşke Türkçe Bilseydim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dünyaca ünlü İspanyol dansçı Joaquin Cortes, önceki akşam Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. Gördüğü ilgiden çok memnun kalan ve “Keşke Türkçe bilip sizinle konuşabilseydim” diyen Cortes, gece boyunca defalarca elini kalbinin üstüne koyarak izleyiciyi selamladı.

Flamenko dansın dünyadaki en önemli temsilcilerinden Joaquin Cortes, önceki akşam Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’ndeydi. 20 yılı aşan dans kariyerinin retrospektifi olduğunu söylediği “Cale” gösterisini kaybettiği annesine ithaf eden ve gece boyunca onun fotoğraflarını barkovizyona yansıtan Cortes, müthiş performansıyla ayakta alkışlandı. Özellikle deniz kızı kostümlü altı dansçıyla sunduğu şov izleyenleri etkiledi.

Şarkıları kadar samimi tavırlarıyla da izleyiciden tam not alan, sık sık elini kalbinin üzerine koyarak seyirciyi selamlayan İspanyol dansçı, İstanbul’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ise şu sözlerle dile getirdi: “İstanbul’da olmaktan çok mutluyum. Bu şehri ve tarihini çok seviyorum. Keşke Türkçe bilseydim ve sizinle konuşabilseydim.”

Joaquin Cortes’in gösterisinin sonunda ise kulis önü hareketlendi. Ünlü dansçıyı görmek isteyenler, kulise akın etti. Cortes’i kulisinde ziyaret edenler arasında Sertab Erener, Demir Demirkan ve Ziynet Sali gibi pek çok ünlü de vardı.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.