Milas'lı Miniklerden Tiyatro Gösterisi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Milas’ta faaliyetlerini sürdüren Karya Tiyatro Atölyesi öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri muhteşem gösterilere sahne oldu. Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesinden yetişen Dağlar Uygur’un ve eğitmen Aslıhan Kumtepe’nin büyük emekleriyle çalışmalarına geçtiğimiz yıl ekim ayında başlayan Karya Tiyatro Atölyesi bünyesinde 5–6 yaş Minik Karyalılar, 7–9 Yaş Küçük Karyalılar ve 10–11 yaş Ortanca Karyalılar hazırladıkları oyunları ile 15 Haziran’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nu dolduran ailelerinden tam not aldılar.

Minik tiyatrocuların heyecanlarına ortak olan aileler bir yandan çocuklarının performanslarını izlerken bir yandan da bu anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektiler.

Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ve eşinin de kızları Şebnem Atçı’yı izlemek için geldikleri salonda yönetmen Dağlar Uygur oyunlar öncesi yaptığı konuşmada drama ağırlıklı bir güzel eğitim yılı geçirdiklerini ve bunu güzel oyunlarla sonlandırmak istediklerini belirterek, kendisinin bile çok heyecanlandığı gösterilerde özellikle ailelerin büyük bir özveri gösterdiklerini belirterek tüm ailelere teşekkür etti.

15 Haziran tarihinde Robin Hood,Çirkin Ördek Yavrusu,Pamuk Prenses, Romeo ve Juliet ile Yamuk Prenses ve Deve Cüceler oyunlarını sergileyen Karya Tiyatro Atölyesi öğrencileri, 16 Haziran tarihinde Ergen Karyalılar olarak Kral Lear’ın Acıklı Komedisi ve Genç Karyalılar olarak da Attiyettolu Cafetto Del Gutto oyunlarını aileleri ve tiyatro severlerle buluşturdu.

Haber3

Paylaş.

Yanıtla