Saruhanlı'da Tiyatro "Şenliği"

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nce bu yıl birincisi düzenlenen Tiyatro Şenliği’nde dereceye giren okullara ödülleri verildi. Saruhanlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Kadir Sertel Otcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, Müftü Mehmet Altay, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
21 İlköğretim okulunun katıldığı yarışmada, yapılan değerlendirme sonucunda Kayışlar İlköğretim Okulu’nun birinci, Seyitoba Köyü İlköğretim Okulu’nun ikinci, Gümülceli Beldesi Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okulu’nun üçüncü olduğu belirtildi.
Yarışmada en iyi “erkek oyuncu” Gümülceli Beldesi Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okulu öğrencisi Süleyman Bayrak, En iyi “kız oyuncu” Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu öğrencisi Gamze Kartal oldu.
Yarışmanın diğer dallarında en iyi senaryo ödülü, Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Sabri Sür’e, en iyi sahne dekoru ödülü Nuriye Beldesi İlköğretim Okulu’na, en iyi kostüm ödülü de Kayışlar Köyü ilköğretim Okulu’na verildi.

Haber3

Paylaş.

Yanıtla