'Tedbir Kararı Aldıracağım'

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cihan Ünal, kendisini tacizci eski IMF Başkanı’na benzeten rol arkadaşı Hande Ataizi’ne hakaret davası açacağını söyledi
Hande Ataizi ile Cihan Ünal’ın “sahnede taciz” iddiasıyla başlayan tartışması bitmek bilmiyor. Ataizi’nin, kendisini cinsel saldırıyla suçlanan eski IMF Başkanı Dominique Strauss- Kahn’a benzetmesi ünlü tiyatrocuyu çileden çıkardı. Cihan Ünal, bir yandan hakaret davası açmaya hazırlanırken, diğer yandan da Ataizi’nin açıklamalarını önlemek için tedbir kararı çıkarmaya hazırlanıyor. Ünal, “Artık bu çirkinliğin içinde olmak istemiyorum. Hayatım boyunca hiç bu tarz olayların içinde yer almadım” diyor.

ATAİZİ: ÇİRKİN HAREKETLER
Hande Ataizi, “Özel Hayatlar” adlı tiyatro oyunundaki bazı sahnelerde, rol arkadaşı Cihan Ünal’ın kendisine tacizde bulunduğunu iddia etmişti. Ünal, “Yalan bunlar” dese de Ataizi, iddialarını sürdürmüştü. Güzel oyuncu son olarak “Erkek toplumunda yaşıyoruz. Biz kadınlar birtakım çirkin hareketlere maruz kalıyoruz ve sesimizi çıkaramıyoruz. Neden çıkaramıyoruz? Çünkü erkek toplumu bu. Özellikle de sanatçıysan, bizim Türk formatına uygun bir kadın değilsen her zaman sen suçlusundur. Sen sebep olmuşsundur böyle bir olaya. Sanırım anlamışsınızdır. Daha fazla konuşup olayı çirkinleştirmeye gerek yok. Ama biliyorsunuz IMF Başkanı da Sarkozy yerine Cumhurbaşkanı olacakken bir otel görevlisi tarafından şikayet edildi ve hapse atıldı. Bu tür şeylerin kültür seviyesi, iyi oyuncu olması veya olmaması ile çok fazla alakası olmuyor maalesef” demişti.

Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.