Tehlikeli Oyunlar – Son İki Gösterim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oğuz Atay’ın, “Tutunamayanlar”ı bitirdikten kısa bir süre sonra yazdığı, Seyyar Sahne tarafından oyunlaştırılan  “Tehlikeli Oyunlar” sezonun son iki gösterimiyle seyirci karşısında.

“Tehlikeli Oyunlar”, Hikmet Benol karakterinin varoluş mücadelesi üzerinde şekillenen ve diyalogdan monologa, ben-anlatıcıdan tanrısal-anlatıcıya, mektuplardan günlüklere ve şiirlere, didaskalilerden kaleydoskopik görüntüler oluşturan bilinç-akışlarına kadar birçok yazın tekniği ve türüyle anlatım olanaklarının sınırlarının zorlandığı uzun soluklu bir romandır.
 
Seyyar Sahne uzunca bir süredir, hareket, ses ve nefesin objektif çözümlemeleri ve bu analizler yoluyla icrasını temel alan oyunculuk çalışmaları yürütmektedir. “Tehlikeli Oyunlar” bu araştırma ve çalışmaların doğal bir uzantısı olarak da görülebilir.
 
Konsept ve Yönetim: Celal Mordeniz
Metni Düzenleyen ve Reji Danışmanı: Oğuz Arıcı
Metni Düzenleyen ve Oynayan: Erdem Şenocak

EK GÖSTERİMLER
24 HAZİRAN CUMA 20:00
25 HAZİRAN CUMARTESİ 20:00
 
İTÜ Maçka Kampüsü, İşletme Fakültesi Tiyatro Salonu
Tam: 20TL, Öğrenci: 15TL
Detaylı bilgi ve rezervasyon için: info@seyyarsahne.com  veya 0531 696 41 09

NOT: Koltuk numaraları rezervasyon yaptırma sırasına göre verilir. Bilet satışları salon girişinde oyundan iki saat önce başlar. Gösterime 30 dakika kalana kadar bilete dönüştürülmeyen rezervasyonlar iptal edilir. Oyun günü yapacağınız rezervasyonlar ya da rezervasyon iptalleri için lütfen telefon etmeyi tercih ediniz.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.