Açık Anfi Tiyatro Karaköprü'de Hizmete Giriyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi tarafından yapımı devam eden Açık Anfi Tiyatrosu çok yakın bir tarihte hizmete giriyor.

Şanlıurfa’nın konut ihtiyacını karşılama konuları ile sürekli gündeme gelen modern ve çağdaş bir kent olma yolunda giden Karaköprü, artık yeni ve geleceği görerek yapılan projeler ile kendinden söz ettiriyor. Her türlü konser, resmi tören gibi kültür ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği açık Anfi Tiyatro projesinin sonlarına doğru hızlı bir şekilde gidiliyor.

Yapımı devam eden açık Anfi Tiyatronun çalışmalarını yerinde denetleyen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, projenin çok yakın bir tarihte Karaköprü halkının hizmetine gireceğini belirterek, “Meydanla, açık Anfi Tiyatroyu bir alanda planladık, çünkü bir kentte kültür-sosyal alanda ve yine resmi anlamda tören alanına ve konser alanına ihtiyaç var. Gençlerimizin bu alanda kente kimlik vermeleri için her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerin bu noktada gerçekleşebilmesi için açık anfi tiyatro projemizi bitirdik, hayata geçirdik şuan çalışmalar son sürat devam ediyor. Güzel bir şekilde gidiyor, biz Karaköprü’yü sadece ve sadece konut alanları ile değil sosyal-kültürel alanları ile de zengin hale getiriyoruz. Çalışmalar güzel gidiyor emeği geçen tüm Fen İşleri ve teknik ekibime sonsuz teşekkür ediyorum, onlara başarılar diliyorum” dedi.

haber3

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.