'Tango Feeling' Yeniden Türkiye'de

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dünyayı kasıp kavuran Estampas Portenas dans grubu ‘Tango Feeling’ isimli gösterisiyle Türkiye turnesine çıkıyor. Gösteri 19 Temmuz’da Kuruçeşme Arena’da!

Kış sezonunda BKM organizasyonuyla Türkiye’ye kısa bir turne gerçekleştiren Estampas Portenas’ın dans gösterisi ‘Tango Feeling’ yeniden Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

DANS VE YİNE DANS…
Bugüne kadar Avrupa, Güney Afrika, Arjantin ve Amerika’da seyirciyle buluşan muhteşem gösteri; 19 Temmuz’da önce Boğaz’ı kasıp kavurmak için Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’nde olacak. Dünyanın ve Türkiye’nin starlarını ağırlayan mekan, ilk kez bir tango gösterisine ev sahipliği yapacak. Ekip, İstanbul’daki şovun ardından da Antalya, İzmir ve Bodrum’da da gösteri yapacak! Gösterinin biletleri Biletix’ten temin edilebiliyor. Estampas Portenas isimli dans grubu Carolina Soler ve Raul Garello tarafından 1996 yılında kuruldu. Soler; grubun baş dansçısı, sanat yönetmeni ve koreografı olarak dünyanın birçok ülkede gösteri yaptı ve 1995 yılında Adan Buenos Aires Ödülü aldı.

GÖSTERİ TARİHLERİ
19 TEMMUZ İSTANBUL TURKCELL KURUÇEŞME ARENA
21 TEMMUZ ANTALYA KONYAALTI AÇIKHAVA TİYATROSU
22 TEMMUZ İZMİR FUAR ATATÜRK AÇIKHAVA
24 TEMMUZ BODRUM BODRUM KALE
Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.