Türkiye’nin En Aktif Tiyatro Kulübü Yalova'da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği (KSB) Tiyatro Kulübü (YÜTİK) Türkiye’nin en geniş kampüsü Üniaktivite tarafından organize edilen 5. En Aktif Kulüp Yarışması’nda Türkiye’nin en aktif ikinci sanat kulübü ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin dört bir yanından 716 kulübün başvuru yaptığı yarışmada kulüpler “İş ve Kariyer” “Bilim ve Teknoloji” “Sanat” “Spor” “Düşünce ve Genel Kültür” ve “Sosyal Sorumluluk” kategorilerinde yarışıyor. Her kategoriden onar kulüp halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu finalde yarışmaya hak kazanıyor.  Bu yıl Yalova Üniversitesi KSB Tiyatro Kulübü (YÜTİK)’in “Sanat” ve Bilişim Kulübü’nün de “Bilim ve Teknoloji” kategorisinde finale kaldığı yarışmada her kategoride ilk üç kulüp ödül almaya hak kazanıyor.

Dünya çapında birçok markanın sponsorları arasında bulunduğu yarışmada kategori ödülleri dışında “En İyi Afiş Tasarımı” “En İyi Uluslararası Aktivite”  “En Girişimci Aktivite” “ En Sıradışı Aktivite” “En İyi Web Sitesi” “Sosyal Paydaş Ödülleri” “Üniaktivite Özel Ödülü” gibi özel ödüller de sahiplerini buluyor.

Bu yıl 25 Haziran 2011 tarihinde Üsküdar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Türkiye’nin en aktif kulüpleri ödülleri sahiplerini buldu.  Lokal Anestezi projesi ile tanınan yapımcı Erim Özşen ve Yönetici Danışmanı Arzu Uğur’un sunuculuğunu yaptığı törende; kulüplere ödüllerini verenler arasında eski futbolcu Saffet Sancaklı, Teknik Direktör Ziya Doğan, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, TEMA Vakfı Başkan Vekili Deniz Ataç, Sunucu ve Program Yapımcısı Ceren Bektaş, Adli Tıp Profesörü Sevil Atasoy, Yazar ve Yapımcı Güven Erkin Erkal ile şarkıcılar Kendi ve Umut Kaya üniversitelilerle buluştu.

Yütik’e İki Ödül

Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın ödül töreninde Yütik Başkanı Serdar Yardak Başkan Yardımcısı H. Çağdaş Aslan İletişim Sorumlusu Volkan Kılıç Bilişim Kulübü Başkanı Ahmet Kayır ve  yönetim kurulu üyeleri  katıldı. İlk olarak “Sanat” kategorisinde ödüllerin sahibini bulduğu törende Yalova Üniversitesi KSB Tiyatro Kulübü ikincilik ödülünün sahibi oldu. Ödülü almak üzere sahneye çıkan Kulüp Başkanı Serdar Yardak yaptığı konuşmada üniversite yönetimine ve öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Kategori ödüllerinin dağıtılmasının ardından özel ödüllere geçildi. Yalova Üniversitesi İletişim Sorumlusu ve Yalova Üniversitesi Üniaktivite kampüs elçisi Polimer Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisi Volkan Kılıç Üniaktivite Özel Ödülü olan En Aktif Temsilci ödülüne layık görüldü. Ödülünü Üniaktivite genel koordinatörü Güray Erişkin’den alan öğrencimiz yaptığı konuşmada ödülü üniversitemizin tüm kulüpleri adına aldığını belirtti ve üniversite yönetimine teşekkür etti.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.