Girne Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Girne Belediyesi’nin düzenlediği 1. Girne Kültür ve Sanat Festivali Adana Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı müzikalle sona erdi. Aziz Nesin’in yazdığı, müziklerini Timur Selçuk’un, yönetmenliğini Ali Düşenkalkar’ın yaptığı 2 perdelik müzikal komedi, Girne Amfi Tiyatro’da izleyiciyle buluştu.
Adana Devlet Tiyatrosu oyuncu ve müzisyenleri sahne performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Oyunun ardından kısa bir konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın, festivalinin görkemli bir finalle sona erdiğini belirterek, festivalin gelecek yıllarda daha da kapsamlı olarak devam edeceğini söyledi.

Sümer Aygın, festivale katılarak desteğini esirgemeyen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Tiyatroları’na da teşekkür etti.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin ise Girne’ye yakışır bir festivali hayata geçiren Aygın’a teşekkürlerini sundu.

Lemi Bilgin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek her türlü sanatsal etkinliğe katkı koymaktan büyük onur duyacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın; Türkiye Cumhuriyeti Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, Adana Devlet Tiyatrosu Yönetmeni Ali Düşenkalkar, müdür yardımcıları Hakan Elmasoğlu ve Sema Öner Kelav’a teşekkür plaketi sundu.

BRT

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.