Hayal Sahnesi Sanat Kursu, Batıkent Şubesi Açılıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bir çok önemli etkinliğe imza atan Hayal Sahnesi Sanat Kursu Emek, Ümitköy ve Kavaklıdere’den sonra Batıkent şubesini Eylül ayında hizmete açıyor.

Emek, Ümitköy ve  Kavaklıdere’de bulunan üç şubesinde eğitim-öğretime  devam eden Hayal Sahnesi Sanat Kursu, Batıkent şubesini Eylül ayında hizmete açıyor. “London College of Music”in Ankara’daki tek yetkili sınav ve eğitim adresi olan merkezde, müzik, dans ve tiyatro alanlarında dersler veriliyor.

Sanatçılar ders veriyor

Müzik bölümünde tüm enstrüman derslerinin yanı sıra solfej, konservatuara hazırlık, şan dersleri; dans bölümünde klasik bale, modern dans, hip-hop, jazz dans, pilates  ve yoga; tiyatro bölümünde ise çocuklar için yaratıcı ve eğitici drama, yetişkinler için diksiyon ve oyunculuk  ile ilgili eğitimler yer alıyor. Dersler, Devlet Opera ve Balesi, Devlet Tiyatrosu, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Devlet Konservatuarları ve müzik fakültelerinde öğretim üyesi olan sanatçılar tarafından veriliyor.

Türkiye’yi temsil edecek

Hayal Sahnesi 2008 yılında Hayal Dans Topluluğu olarak Viyana’da gerçekleşen “Kahveciler Balosu”nda Türkiye’yi temsil ederek, Volkan Ersoy’un hazırladığı Mozart’ın Rondo Alla Turca koreografisini sahneledi ve büyük  beğeni topladı. Ayrıca 2009 yılında Polonya’nın Legnica şehrinde ikincisi yapılan “City” festivaline davet edilerek Can Atilla’nın müziği, Kemal Başar’ın rejisi ve Volkan Ersoy’ un koreografisi ile Aşkı Hürrem adlı eseri sahneledi.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.