Hayatın İçinden Masalsı Şarkılarla Jehan Barbur Ghetto'da!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hayatın İçinden Masalsı Şarkılarla Jehan Barbur Ghetto’da! Beyrut, hayata başladığı nokta. Sonrası şehirlerarası yolculuk… Son durak, bize ses verdiği yer İstanbul. Müzikal yolunu çizmesine yardımcı rollerden biri Bülent Ortaçgil’e ait. “Uyan” ve “Hayat” birbirini takip eden başarıyı destekleyici iki albüm. Erkan Oğur, Vedat Sakman, Birsen Tezer, Fatih Erdemci, Sumru Ağıryürüyen, Pinhani, Gülay, Cengiz Özkan, Jülide Özçelik dinlediği isimlerden sadece birkaçı. Şiirdeki kelimeleriyle ve ruh haliyle Edip Cansever ve filmleriyle Reha Erdem, müzik dışı etkilendikleri arasında. Tüm bunlar Jehan Barbur’a çıkarıyor bizi. Jehan Barbur, hayatın içinden şarkılarıyla 28 Eylül akşamı Ghetto sahnesinde olacak.

Son Dönemde Neler Oldu?
Feridun Düzağaç’ın TEGV yararına yapılan “İyilik, Güzellik, Spor” albümünde “Yeniköy” şarkısını yeniden yorumladı.

Özen Yula’nın yazıp yönettiği “Şems! Unutma!” adlı yarı müzikal tiyatro oyunundaki müzikleri besteleyip Cenk Erdoğan’la birlikte düzenlemelerini yaptı. Bu oyunun müzikleri 2011 Direklerarası Seyirci Tiyatro Ödülleri kapsamında En iyi Özgün Tiyatro Müziği birincilik ödülünü aldı.

Sahneden;
Jehan Barbur, kendi şarkılarının yanı sıra Bülent Ortaçgil, Pinhani, Ezgi’nin Günlüğü, Edith Piaf gibi isimlerin şarkılarını da seslendiriyor.

Son Söz
“Her konserim, müzikle ilgili bugüne kadar yaptığım ve üretimime vesile olan her prodüksiyon müzikal hayatımı ve müziğe duyduğum bağlılığı etkilemiş ve yönümü değiştirmiştir.”

Yer:Ghetto
* Kamer Hatun Caddesi No 10, 34440
* BEYOĞLU / İstanbul

Tarih : 28 Eylül 2011 Çarşamba 22:00
Bilet Satış Yerleri: Biletix

BiggIstanbul

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.