İspanyol Los Vivancos Grubu Sahne Alacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bodrum’da 15 Ağustos’ta başlayan 9.Bodrum Uluslar arası Bale Festivali’nin ikinci gösteriminde Barselona Profesyonel Dans Konservatuarı’nı bitirdikten sonra 7 kardeşin 2004 yılında birlikte kurdukları Los Vivancos- 7 Hermanus grubu 1-2-3 Eylül’de sahne alacak.

Sahnede yaptıkları dansların yanı sıra çaldıkları Flemenko çalgıları ile de kendilerine hayran bırakan İspanyol Kardeşler festival kapsamında ikinci kez Bodrumlu sanatseverlerle buluşacak. “Eğer şahinin yazgısı göğün en yükseklerine uçmaksa, bizim yazgımız da birlikte dans etmek” diyen Los Vivancos, çocukluklarından bu yana hep birlikte dans ettiklerini belirtti. Eğitim hayatları Madrid’den Londra’ya, Vancouver’dan Hollanda’nın ünlü Bale Tiyatrosu’na uzanan Los Vivancos üyeleri 2004’te bir araya gelip Los Vivancos’u kurdular ve o günden bu yana katıldıkları televizyon programları, festivaller ve Hollanda, Belçika, İngiltere, Kanada, Kolombiya, Fransa ve İspanya’da gerçekleştirdikleri özel gösterileriyle, teknikleri ve uyumlarıyla izleyenlere unutulmaz ve keyifli anlar yaşatmaya başladı.

Dünyada ‘Muhteşem Yedili’ ya da ‘Flamenco’nun Prensleri’ olarak tanınan Los Vivancos’un dans gösterisi bugüne kadar tüm Avrupa’da yüz binlerce kişi tarafından izlendiği belirtildi.

İspanyol gurup son olarak 2008 yılında düzenlenen Bodrum Bale Fetivali’nde sanatseverlerle buluşmuştu.

BodrumAjans

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.