Kevin Spacey Genç Oyuncularla Buluşuyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

5 – 9 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul Tiyatro Festivali’nin özel etkinliği olan III. Richard, İstanbul Şehir Tiyatroları ortaklığında, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde 5 temsil verecek.

III Richard’ın dünya çapında ünlü oyuncusu Kevin Spacey, 9 Ekim Pazar günü, 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde genç profesyonel oyuncularla ve/veya oyunculuk eğitimi almış ve bu alanda deneyim sahibi gençlerle (tiyatro ve sinema) bir atölye çalışması yapacak.

Başvurular için yaş limiti 18 – 30 olarak belirlendi. III. Richard oyunundan esinlenilerek “Richard’s Rampage” (Richard’ın Çılgınlığı ) adı verilen atölye çalışmasına Kevin Spacey Vakfı 15 oyuncu davet edecek ve katılımcılar söz konusu vakıf tarafından belirlenecek.

Başvuru Koşulları

Başvurularda öncelikle aranan koşul adayın iyi İngilizce bilmesidir. Sanatçı, çevirmen istemediği için, bu husus üzerinde önemle durulmaktadır.

Atölye çalışmasına katılmak isteyenler CV’lerini (resimli olarak) İKSV Tiyatro Festivali’ne e-mail yoluyla gönderebilirler. Başvurular, festival tarafından Kevin Spacey Vakfı’na iletilecek ve değerlendirmeler vakıf tarafından yapılacaktır. Programa davet edilmesi düşünülen genç oyuncular doğrudan Kevin Spacey Vakfı tarafından, en geç 26 Eylül tarihinde bilgilendirilerek ve kendilerinden kısa bir hareketli resim /bant (bir dakika) istenecektir. Bu prosedürü takiben, sonuçlar 30 Eylül’de yazılı olarak ve yine Kevin Spacey Vakfı tarafından katılımcılara iletilecektir.

Atölye çalışmasında yer alacak olan 15 genç oyuncu, 7 Ekim saat 20.30’daki gösteriye Kevin Spacey Vakfı’nın davetlisi olarak katılacaktır.

29 Ağustos – 12 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edilecek başvurular için :

tiyatro.stajyer@iksv.org

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.