Şehir Tiyatrosu Ödüle Doymuyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçıları Burcu Tutkun Oruç, Gonca Yakut ve Zuhal Lale ödülüne layık görüldü.

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Murat Danacı, yaptığı yazılı açıklamada, Şehir Tiyatroları’nın 2010-2011 tiyatro sezonunu aldığı ödüllerle süslemeye devam ettiğini bildirdi.

Geçen sezon her kesimden seyirciye hitap eden birçok farklı ve yeni oyunla salonları doldurduklarını ifade eden Danacı, şunları kaydetti:

“Seyircilerin oyunlara ilgisi ve gelen ödüllerle moral bulan şehir tiyatrosu ailesi, iki yeni ödül daha almanın onurunu yaşıyor. Geçtiğimiz sezon sahnelenmeye başlayan ‘Palto’ oyunundaki rolü ile sanatçı Burcu Tutkun Oruç, Sanat Kurumu 2010-2011 ödülleri kapsamında övgüye değer kadın oyuncu ödülü verildi. Assitejj Türkiye Merkezi ve Sahne Dergisi ortaklığı ile verilen çocuk tiyatrosu ödülleri kapsamında ise Gonca Yakut ve Zuhal Lale Eskişehir Şehir Tiyatrolarında sahnelenen ‘Merhaba Gölgem’ adlı oyundaki rolleri ile en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldüler. Tiyatromuzun ve sanatçı arkadaşlarımın aldığı ödüller hepimizi son derece mutlu ediyor. Repertuvarımızın kalitesini yükseltmek için yeni sezona hız kesmeden hazırlanıyoruz. Eskişehirli izleyicilerimize yeni sürprizlerimiz olacak. “

Son Dakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.