İyi İletişim'den Yeni Bir Girişim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2010 yılında fikir olarak temeli atılan Boom Event & Enterteinment markası İyi İletişim bünyesinde Ağustos 2011’den itibaren hayata geçti.

Boom Event & Entertainment, İyi İletişim müşterilerinin etkinlik ve organizasyon alanlarındaki ihtiyaçları doğrultusunda doğrudan hizmet vermenin dışında, çocuk, genç ve aile hedef kitlesine uygun sosyal kültürel bir çok proje ve yaratıcı etkinlik planlayacak ve uygulayacak.

İyi İletişim Genel Müdürü Seba Kösematoğlu, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda böyle bir oluşum içine girdiklerini belirterek yaklaşık bir buçuk senedir bu işin alt yapısını oluşturmak üzere çalıştıklarını belirtti. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok etkinlik anlaşmaları yaptıklarını belirten Kösematoğlu, bu konuda kaliteli kadrolaşmaya da büyük önem verdiklerini söyleyerek Boom Event çatısı altında Tasarım, Prodüksiyon ve Sponsorluk olmak üzere üç departman kurduklarını belirtti.

İlk etkinlik “Gormiti Show”

Yönetmen Maurizio Colomdi’nin “geleneksel bir sahnelemeden öte , 3 boyutlu, fantastik, sirk sanatlari, tiyatro ve senfonik müziğin uyum içinde harmanlanlandığı bir atmosfer” diye özetlediği “Gormiti Live Show” aksiyon dolu, hayal gücünü tetikleyen bir performans. İpragaz, Marmara Forum be Kamil Koç sponsorluğunda İstanbul gösterileri gerçekleştirilen “Gormiti Live Show” 1-2 Ekim tarihlerinde Harbiye İstanbul Kongre Merkezinde sahnelenecek.

Mediacat Online

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.