Tiyatroadam 'Generaller, Savaş ve Barbekü' ile Yeni Sezonda

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatroadam geçen sezon büyük beğeni toplayan, Sadri Alışık Ödülü sahibi oyunu “Genaraller, Savaşve Barbekü”ile yeni sezona merhaba diyor.

Ekonomik krizin kasıp kavurduğu bir ülkede bütçeyi dengelemenin bilindik tek bir yolu vardır; savaş çıkarmak. Ama bu savaş öyle bildik savaşlara pek benzemez; yirminci yüzyılın en haşarı yazarlarından kabul edilen Boris Vian’ın kaleminde  Batı uygarlığının o bildik savaşgan karakteri belleklerden silinmeyecek bir kahkaha bombardımanına dönüşür.

2011 Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde Engin Alkan’a Komedi ya da Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Yapımının Yönetmeni Ödülü’nü kazandıran, Tiyatroadam oyuncuları Aşkın Şenol, Umut Temizaş, Ayça Koyunoğlu, Deniz Özmen, Fatih Koyunoğlu, Volkan Girgin, Onur Dikmen, Berk Yaygın, Kadir Çermik’ın rol aldığı “Generaller, Savaş ve Barbekü”de Fransız, Çinli, Rus ve Amerikalı generallerin, çılgın bir piskoposun, cin fikirli bir başbakanın ve canavarlaşmış bir annenin tuhaf kimlikleriyle savaşın saçmalığı, iktidar ve onu var eden tüm yapıların akıl dışılığı eğlenceli bir dille ele alınmaktadır.

Oyun Tarihleri:

7 Ekim 2011 Cuma Saat: 20.30

Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi

Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Sahnesi

Bayar Cad. Buket Sk. No:20/1 Kozyatağı-İstanbul

Gişe Tel:0216 658 00 15

31 Ekim 2011, Pazartesi Saat: 20.30

Oyun Atölyesi

Dr. Esat Işık Cad. No:3 Moda Kadıköyİsatanbul

Tel: 0216 345 39 39

Bilgi için:

Fatih Koyunoğlu

Tel: 0 535 869 83 94

tiyatroadam@tiyatroadam.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.