Ustalarla Tiyatro Buluşması

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları, yeni sezon öncesi workshop programıyla, tiyatro ustalarını Ankaralılarla buluşturacak.

Grubun etkin katılımına dayalı bir çalışmayla bireysel gelişimi hedefleyen workshop çalışmalarında duygusal engellerin, saplantılar ve korkuların ortadan kaldırılarak insanın içinde uyumakta olan potansiyelin açığa çıkarılması hedefleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bu amaçla Ankaralıları kültürel ve çağın yenilikleriyle tanıştırmayı amaçlıyor. Ankara’ya, Ankaralılara ve tiyatroya yakışır çok güzel imkanlara sahip Başkent Tiyatroları, sezon öncesi Başkentli tiyatrosever gençler için kendi alanlarında önemli başarılara imza atmış tiyatro sanatçılarını, yönetmenlerini, araştırmacıları Ankaralılarla buluşturuyor. Bu önemli isimlerden Prof. Dr. Nurhan Karadağ, ‘Köy Seyirlik Oyunları-Türk Tiyatrosu’, Erhan Gökgücü, ‘Epik Tiyatro ve Reji uygulamaları’, Münir Canar, ‘Geleneksel Türk Tiyatrosu’ ve Gülüm Pekcan, ‘Sahne, Vücut, Ritm, Koreografi’ üzerine workshop çalışmaları yapacak.

Çalışmalara katılmak isteyen tiyatroseverlerin önceden Gençlik Parkı Kültür Merkezi’ne giderek katılım belgesi alması gerekiyor.

Star Gazete

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.